Castellano

BUTLLETINS ELCTRICS A BARCELONA


Altes d'Aigua, Lluz, Gas, Barcelona - Butlletins

Barcelona - butlletins Climatizació i Calefacció

Enginyeria Industrial

     

Butlletins Elèctrics, Llum, Gas, Aigua - Calefacció Climatització Butlletins
Llum, electricitat i elèctrics:
Realitzem els butlletins d'instal·lador per a altes de llum, canvis de nom i reformes. Visita d'inspecció per al certificat de reconeixement, certificat per a nous subministraments i memòries tècniques. Butlletins per a locals, oficines, habitatges, indústria, caravanes, etc.Disposem de carnet especialista per activitats amb risc especial.

Gas:
Butlletins de gas natural, gas propà, butà, metà. Certificat d'inspecció periòdica, correcció de defectes, altes noves, subministraments comunitaris, per a pisos, comerços, tallers, fàbriques i vehicles. Disposo del IG-IV, actualment tipus A.

Aigua:

Revisió de lampista per a alta de subministrament d'aigua. Butlletí per a bateries d'aigua, subministrament individual en habitatges, indústria i comerços, etc.

Calefacció: Certificats i butlletins de calefacció per a la legalització de la instal·lació, calderes, radiadors, terra radiant, calor industrial, etc.

Climatització:

Legalització mitjançant butlletins per a aparells d'aire condicionat, maquines soltes, compactes, semi compactes i per conductes. Instal·lacions RITE.

En IngenieriaMoncasi.es es realitzen desplaçaments per a totes les províncies de Catalunya , com per exemple en Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona. Truqui al 635 606 469, li donem el pressupost a l'instant. Són serveis per a l'obtenció d'altes d'aigua, llum i gas. Els butlletins són per a habitatges, locals, naus, indústries, comerços, botigues, tendes , aparcaments, oficines, vehicles, equipaments, esportius, edificis, etc. Les millors solucions més econòmiques per a les adequacions de les instal·lacions antigues, que no compleixen amb el reglament actual.

AVÍS LEGAL: Aquest portal no ven butlletins, ni certificats, ofereix el servei d'inspecció i revisió de les instal·lacions, efectuant les corresponents modificacions i adequacions físiques a la Normativa vigent, executant la documentació necessària perquè els nostres clients puguin obtenir la contractació dels esmentats subministraments. Quedant les instal·lacions legalitzades, d'aquesta forma complint amb la Llei i els seus Reglament..
Tornar a dalt
 
 
1990 © IngenieriaMoncasi.es
CB1 | CB2 | CB3 | CB4