Castellano

PERITATGJES TECNICS BARCELONA, Pèrits Jutjats


Informes Tècnics a Barcelona

Peritatges Judicials Tècnics

Enginyeria Industrial

     

Informes Tècnics a Barcelona
Peritatges Tècnics:
Es realitzen informes tècnics per a demandes judicials. Inspeccions de les instal·lacions amb reportatge fotogràfic, informe complet amb investigació prèvia. Assessorament i instrucció per els advocats en preparació del judici en Jutjats de Barcelona. Actuem com a pèrits de la part demandant per a reclamacions de defectes en construccions i instal·lacions. Informes per a la part defensora i com a pèrits Judicials. Sol acceptem casos reals, informes 100% objectius i valoracions reals de mercat.

Enginyeria Jurídica:
La nostra especialitat és la preparació dels judicis a nivell tècnic que obtingui l'èxit garantit, i surti victoriós. Estudi previ abans del inici per veure factible la situació.

Informes Tècnics:
Si té la necessitat de realitzar algun tipus d'instal·lació, nosaltres li realitzem l'estudi tècnic per veure si és factible i donar-li les millors opcions amb un informe tècnic, abans d'iniciar un projecte. Treballem a la província de Barcelona i Catalunya.

Estat de mesures:
Realitzem l'estat de mesurament per a instal·lacions, en les quals vostè vol tenir quantificat el material, temps d'execució i el pressupost econòmic d'algun projecte o idea que vulgui aplicar. Per poder demanar un pressupost als industrials, partint de l'estat de mesuraments, d'aquesta forma tots pressuposten en les mateixes condicions.

Certificats:
Es realitzen certificats de solidesa per a instal·lacions o d'activitats en les quals els demanen els ajuntaments, organismes oficials o institucions privades. Tot Catalunya i província de Barcelona.

IngenieriaMoncasi.es li ofereix l'èxit per a judicis en Jutjats amb jurisdicció a Barcelona i província. També asseguris el triomf en projectes que vulgui realitzar, li executo informes tècnics i estats de mesuraments, per anar segur, no es deixi portar per les opinions dels industrials, portem més de 25 anys al sector. En temes judicials sol acceptem casos reals i objectius, sense compromís li indiquem si el seu cas és o no defensable de forma objectiva, no ens agrada fer perdre el temps ni els diners, el mateix que a nosaltres. La nostra ambició és el prestigi. En els casos d'obres i construccions disposem d'equip: aparellador-enginyer-arquitecte. Telèfon directe: (635 606 469), li atendrà directament el tècnic. Deixi de perdre el temps parlant amb secretàries i mitjancers, el que li oferim és eficiència i rapidesa. Li donem els costos des del moment de la seva trucada.
Tornar a dalt
 
 
1990 © IngenieriaMoncasi.es
CB1 | CB2 | CB3 | CB4