Castellano

PROJECTES ELECTRICS


Legalitzacions de Climatizació, Calefacció, Gas - Barcelona

Projectes d'Insta·llacions a Barcelona

Enginyeria Industrial

     

Legalitzacions d'Instal·lacions a Barcelona
Projectes - Elèctrics - Baixa tensió - Electricitat:
S'executen memòries amb plànols, esquemes elèctrics i càlculs, per a la legalització de la seva instal·lació elèctrica de baixa tensió, per a establiments industrials, oficines, comerços i habitatges d'electrificació especial. Realitzat segons el Reglament Electrotècnic de Baixa Tensió. Tramitats al Departament d'Indústria de Barcelona.

Projectes de gas:
Li oferiríem el projecte complet per a subministraments de gas majors de 63 tèrmies, la qual cosa implica la intervenció d'una enginyeria. Necessaris per a obradors, tallers mecànics amb forns, restaurants amb grans cuines, calefaccions de gran potència a gas, etc. Executat com indica el Reglament Tècnic de Distribució i Utilització de Combustibles Gasosos.

Projectes de climatització:
Legalitzacions d'Instal·lacions tèrmiques en edificis amb més de 70 kW de potència tèrmica, com|com a grans oficines, centres comercials, ús industrial, segons indica el Reglament d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis.

Projectes de calefacció:
Realitzem tot el projecte de calefacció inclosa a la seva instal·lació, com els radiadors, les calderes, el terra radiant i la calor industrial, segons indica el Reglament RITE.


Projectes d'instal·lacions petrolíferes:
Legalitzem tot tipus de dipòsits per a emmagatzemament de combustibles líquids, com a gasolina, dièsel, gas- oil i derivats, per a ús particular, industrial o publico, basat en el Reglament d'Instal·lacions Petrolíferes.

Legalitzacions d'instal·lacions varies:
A mes a mes de les instal·lacions definides, també realitzem els projectes de tot d'instal·lacions com a: fred industrial, aparells a pressió, emmagatzemament de productes químics, etc.

En ingenieriaMoncasi.es també li tramitem tots els projectes de les instal·lacions en el departament d'Indústria de la Generalitat de Catalunya a totes les províncies. Li apliquem les millors solucions en el disseny de les seves instal·lacions que obtingui el major estalvi energètic i la inversió sigui el menor possible. Mes de 25 anys d'experiència en instal·lacions, un dels pocs enginyers existents que ha estat instal·lador, tenint la teoria i la practica garantida, així aconseguint resoldre situacions difícils i delicades. No com en les grans enginyeries que sol disposen de teoria. Des d'en el moment que contacti al Tel : 635 606 469, li atendrà directament el tècnic donant-lo a l'instant el seu pressupost, descarti les enginyeries que ja li enviaran el pressupost i no l'atén directament els responsables competents si desitja eficàcia. Nosaltres li garantim rapidesa.
Tornar a dalt
 
1990 © IngenieriaMoncasi.es
CB1 | CB2 | CB3 | CB4